PAGINA OFICIALĂ A ORGANIZAȚIEI

joi, 15 aprilie 2010

ATENTIE ROMANI !

S-A INTORS

DIAVOLUL CEL BATRAN
SI SUITA SA IN ROMANIA

de CONSTANTIN BURLACU,Ph.D.Asa dupa cum stim cu totii, la 24 Decembrie 1989, a fost executat monstru comunist Nicolae Ceausescu, care in numele imperiului diabolic comunist, a infometat, persecutat, torturat si asasinat cu cea mai mare cruzime Natiunea Romana. Mai toata lumea a crezut atunci, ca odata cu disparitia lui Ceausescu din fruntea tarii, vor dispare necazurile, suferintele si viata amara pe care a dus-o Natiunea Romana sub regimul dicaturii judeo-comuniste. Dar n'a fost sa fie asa, ci pe scena politica a tarii au aparut alti diavoli mai cu coarne decat Ceausescu, care au vandut Statul Roman monopolurilor straine la preturi de nimic si mai cu seama diferitelor companii jidanesti, care lucreaza mascate in diferite tari din vest, iar in locul unei dreptati sociale, a fost instaurata din ordinul globalismului mondial, dictatura internationala jidaneasca si a fortelor oculte, cu tot cortegiul ei de saracie, mizerie, pornografie, somaj, inflatie si coruptie din lumea vestica.

Din cauza acestei situatii tragice, in care a ajuns Romania, nu numai patura intelectuala dar si o mare parte dintre muncitorii si taranii romani, au inceput sa-si ia lumea in cap si sa plece din tara, pana si acolo unde si-a intarcat dracul copiii, adica in Israel. Pentru cativa arginti ai neamului lui Juda, cu care incearca sa-si intretina sau mai bine zis sa-si amageasca familiile ramase in tara, multi dintre muncitorii romani ajunsi sa lucreze in "tara sfanta" (N.A. sfanta pe dracul), pentru interesele sionismului international, cad victime atacurilor cu pietre si bombelor palestinenilor, care lupta pe viata si pe moarte, pentru a-si elibera natiunea si tara lor, de sub ocupatia judaismulu si sionismului satanic. Raniti, ori in sicrie ori cu buzunarele goale, romanii se intorc din Israel la cei dragi din Romania, dar cui ii pasa de aceasta ? Nimanui! Nici presedintelui, nici guvernului si nici parlamentului Romaniei, care in mod eronat pretinde ca apara interesele romanilor din tara si de pretutindeni. De fapt, vina este tot a bietului roman, care amarat si batut de soarta, isi lasa bogatiile si averea tarii pe mana strainilor si mai cu seama a jidanilor, tiganilor si bozgorilor, iar el isi pune traista'n spate si pleaca intr-o lume necunoscuta, cu care oricat de bun ar incerca sa fie cu ea, i-l priveste ca pe un dusman, care a venit sa-i ia painea de la gura copiilor, sa-i jefuiasca averea si s-o asupreasca si exploateze.

Diavolii de la putere, constituiti intr-o mafie internationala in fruntea careia se afla Petre Roman, Traian Basescu, Silviu Brucan, Ioan Iliescu, Adrian Nastase, Emil Constantinescu si altii, nu numai ca au jefuit economia nationala si au desfiintat Statul Roman ca stat de drept, dar au adus Romania la sapa de lemn, din care cauza romanii au ajuns sa aiba cel mai scazut nivel de trai din lume si cel mai inalt grad de saracie si mizerie. Pe langa faptul ca romanii o duc foarte greu, au inceput sa vina pe capul lor tot felul de paraziti din Africa, Asia, China, Turcia si din alte parti ale lumii, de parca de acesti paraziti si lacuste flamande ducea lipsa tara noastra.

Nu cu mult timp inainte de prabusirea lui Ceausescu si a regimului opresiunii comuniste, un alt diavol hamisit de foame, care nu mai infulecase pe saturate din 1947, este vorba despre fostul rege Mihai de Hohenzollern sau mai bine zis Mihai de Cohen-Zollern, care de la postul de Radio si Televiziune din Budapesta, si-a exprimat nemultumirea ca in Palatul regal de la Bucuresti, a ajuns sa stea si sa conduca tara un fiu de taran roman, facand aluzie la Niculae Ceausescu. Nu stiu daca lui Ceausescu chiar ii pasa de palatul regal, cand toata lumea stia ca Ceausescu avea tara impanzita de vile si castele, iar la Bucuresti a construit un urias palat de nu are nici Anglia si nici o alta tara regala din lume. Dar fostul rege Mihai, in venele caruia curge numai sange de strain si nici o picatura de sange romanesc, pentru a-si arata ura si despretul fata de romani si mai cu seama fata de tarani care au fost si sunt baza tarii, batand apropo la Ceausescu, a insultat si calomniat pe taranii romani.

Pana in 1989, n'am auzit ca fostul suveran al Romaniei sa fi scos un cuvant contra regimului tiraniei comuniste din Romania ori sa-i fi suportat moral si financiar pe romanii din exil scapati de persecutiile comuniste. Din contra, el a fost multumit si fericit ca pentru inaltele servicii aduse cauzei comuniste si sioniste internationale, comunistii si sionistii de la putere din Romania, l-au lasat sa plece din tara cu o colosala avere si a putut calatori unde a vrut in lumea libera fara nici o restrictie. El si familia lui au stat bine mersi, la adapost de orice pericol si s-au lafait in vile si castele de lux din strainatate, toate dobandite din munca si sudoarea poporului roman. El care a infaptuit actul rusinii si al tradarii nationale de la 23 August 1944 si i-a adus pe judeo-bolsevicii sovietici la putere in Romania, n'a avut de indurat o singura zi in temnitele comuniste, nici n'a fost arestat, judecat si condamnat la moarte, asa cum au fost ucisi circa 1 200 000 de intelectuali, muncitori si tarani romani, pentru simpla lor vina ca au iubit si au vrut binele Neamului si al Tarii. El n'a gustat din turtoiul mucegait si terciul de mate tocate, n'a indurat persectiile comuniste, iar acum dintr-o data se da drept mare supravietuitor al urgiei comuniste si mare erou al rezistentei nationale contra comunismului, el care de fapt a deschis larg portile tarii invaziei sovietice, fapt pentru care a fost decorat de "tatucul Stalin", cu cea mai inalta decoratie comunista "Ordinul Victoria".

Profitand de faptul ca poporul roman este un popor bland, ospitalier si bun, si mai cu seama ca-si revine cu greu dupa 45 de ani de teroare, genocid si holocaust judeo-comunist, fostul suveran al Romaniei si gloabele sale, au dat mereu tarcoale in Romania ca lupii flamanzi la stana, pentru a reveni in tara si pune mana pe bagatiile si averea tarii. Incurajati de niste aventurieri politici, care pana nu de mult au fost in slujba regimului tiraniei comuniste, ori sunt jidani si membri activi in masonerie, fostul rege Mihai si gloabele sale au incercat in repetate randuri de a patrunde in Romania pentru a pune mana pe putere. Incercand sa penetreze cat mai adanc in societatea romaneasca, fostul rege si himerele sale, s-au deghizat in mari suporteri ai copiilor handicapati ( in majoritatea cazurilor copii de tigani) si a unor babe oarbe, care au ramas cu gandul ca fostul rege Mihai este un "Fat Frumos" din lacrima, care le-a furat inima in tinerete. Recurgand la tot felul de smecherii, invatate la templele masonice si sinagogile jidanesti, in care crede si se inchina fostul rege Mihai,si gasind tot felul de admiratori naivi, a inceput sa-si faca tot mai tare loc in Romania.

Dar cu toate invartelile, santajul si chiar amenintarile la care a recurs fostul suveran al Romaniei, el nu putea trece pragul tarii fara aprobarea autoritatilor romane si mai cu seama a actualului presedinte al Romaniei, Ion Iliescu. Dar cum Ion Iliescu, este la dispozitia fortelor intunericului satanic al judaismului si masoneriei, si n'are nici o opinie personala, a fost foarte usor pentru fostul rege Mihai, care a fost o viata intreaga in slujba intereselor straine si mai cu seama ale judeo-masoneriei, sa-si aranjeze intrarea in tara, chiar la invitatia presedintelui. Este greu de crezut, ca Iliescu care a fost crescut si educat in spirit comunist o viata intreaga, sa impartaseasca acum la batranete idei monarhiste. Nici vorba de asa ceva ! Lui Iliescu i s-a impus dinafara de catre judeo-msoneria internationala sa-l invite in Romania pe fostul suveran si sa-l instaleze in palatele si castelele regale, care de fapt nu sunt proprietatea personala a fostului rege Mihai ori a urmasilor sai, ci proprietatea Statului Roman. Apoi nu trebuie scapat din vedere ca Ion Iliescu, este jidan de origine, nu tigan asa cum s-a zvonit pentru a atrage voturile tiganilor de partea sa. El este casatorit cu o jidauca din fostul URSS si a infiiat ca copil de suflet pe un copil de jidan, nu de roman, asa ca n'are cum sa joace o alta carte in Romania decat tot una jidaneasca.

Nici fostul rege Mihai n'are sange romanesc, ci de jidan, grec, polonez, rus, englez, austro-ungar, danez si cine stie ce alta corcitura, incat daca i s-ar face o analiza DNA a sangelui, ne-am pune mainile in cap de amestecul de sange pe care-l are.

Analizand istoria si trecutul dinastiei Hohonzollern, care a fost adus pe tronul Romaniei in urma unei lovituri de stat data impotriva Domnitorului Alexandru Ioan Cuza, primul domn roman ales de popor am descoperit urmatoarele :In 1866,printul "german" Carol Cohen-Zollern, a venit in Romania cu mainile goale. Pentru a nu fi depistat si arestat de autoritatile germane, pentru neplata impozitului pentru proprietatea pe care o avea in Germania, viitorul rege al Romaniei, a venit clandestin in Romania travestit in tobosar. La sosire in Romania el avea doar doua dragle de cai si doua geamantane cu provizii de drum. Cativa ani mai tarziu insa, fara sa vorbeasca romaneste si fara sa munceasca, devine stapanul unui palat, al unor castele, terenuri de vanatoare, mosii, herghelii de cai, mine de aur, iahturi, banci si multe altele. Cu toate aceastea l-a inzestrat Natiunea Romana, cu conditia sa se foloseasca de ele atata timp cat el si urmasii lui, servesc interesele nationale ale Romaniei.

Dar Carol I, care a fost regele Romaniei timp de 48 de ani, nu s-a tinut de cuvant in multe privinte. De exemplu: El a fascilitat aducerea jidanilor in Romania, iar in 1907 a ordonat Armatei Romane sa impuste 11 000 de tarani romani, pentru vina ca s-au ridicat la lupta impotriva asupririi si exploatarii sangeroase a arendasilor jidani.

Urmasii acestuia i-au urmat exemplul, si s-au napustit ca niste himere asupra Neamului si al Patriei noastre milenare. Astfel am pierdut Banatul, care a fost impartit in doua si a fost dat jumatate la sarbi ca zestre, pentru ca in 1922 s-a casatorit Maria Hohenzollern,fiica regelui Ferdinand, cu regele Alexandru I al Serbei. In 1940, Carol al II-lea a cedat ungurilor Transilvania de Nord, teritoriile romanesti dintre Prut si Nistru le-a cedat sovieticilor, iar doua judete din Dobrogea le-a cedat bulgarilor.

Unde si cand a facut regele Carol al II-lea averea colosala care a luat-o in cele 40 (patruzeci) de vagoane cu care a fugit din tara in 1940 ? Sub fusta reginei ori a amantei sale Magda Lupescu-Wolf ? Ori sub fusta fiicei doctorului Moscovici careia i-a plamadit un copil care traieste undeva prin Franta ori sub fusta dansatoarei Zizi Lambrino de la Odesa, careia i-a facut la fel un copil care se afla prin Romania si viseaza sa fie daca nu rege, cel putin presedinte al Romaniei ?

La plecarea din tara a ex-regelui Mihai I, si acesta ca si tata-su, a plecat din tara cu o uriasa avere din patrimoniul national. Spre exemplu: tablouri de arta de mare valoare, colectia filatelica de timbre a Romaniei, aur, argint, bani si alte obiecte de mare valoare, pe carea le-a putut lua in graba lui de a pleca peste hotare de a se pune la adapost de orice pericol si duce o viata de lux.

Am aratat multe dintre abuzurile, teroarea si crimele savarsite de fostul rege Mihai in timp ce era suveran al Romaniei, de aceia ma voi ocupa de aceasta data, pentru a scoate in evidenta unele lucruri despre care putini oameni cunosc adevarul si pentru a le demonstra pro-monarhistilor ca bat campii. Astfel este bine sa se stie ca doua dintre cele patru automobile cu care a plecat din tara si despre care a pomenit fostul rege Mihai in interviu dat lui Mircea Ciobanu, le-a primit cadou de la tatucul sau Stalin, pentru inalta tradare de neam si de tara si mai cu seama pentru ca a deschis larg portile Romaniei, invaziei tancurilor judeo-bolsevicilor sovietici. Celelalte doua automobile aveau caroseria de aur si vopsite pentru a nu se prinde nimeni de figura, ca astfel el scoate din tara sute de kilograme de aur. De asemenea, in afara de cele doua vagoane de care povesteste ex-regele Mihai, ca a plecat din tara au plecat alte 10 (zece) vagoane inaintea abdicarii lui, incarcate cu obiecte de mare valoare: lingouri de aur, bijuterii, tablouri, timbre filatelice etc. Chiar daca comunistii ar fi stiut, de toate acestea hotii si jafuri ale fostului rege Mihai, pentru inaltele servicii aduse cauzei comunismului si mai cu seama de bucurie ca raman ei stapani deplini in locul lui, nu ar fi intreprins mare lucru imptriva lui. Asa ca chestiunea ca lui ma-sa "nu i-a permis sa ia nici macar o scrumiera de pe masa" sunt povesti de adormit naivi.

Din unele carti documentare aparute in tara si exil, se spune ca fostul rege Mihai, prin niste masinatiuni bancare facute de inaintasii lui si de el, a cumparat din bugetul Statului Roman, zeci de ferme agricole si intreprinderi industriale in Siria, Iran, Californa si in alte parti.

Atunci cand traia sahul Iranului, fostul rege Mihai, i-a vandut acestuia un avion cu 27 000 000 de dolari, iar vanzand unele tablouri pe care le-a furat din patrimoniul nationl al Romaniei si cu care este in litigiu de judecata cu Statul Roman, a incasat inca alte zeci de milioane de dolari. Am fi trecut cu vederea poate peste toate acestea, daca aghiotantii lui din Statele Unite, n'ar fi umblat prin fabricutele din Queens, unde lucreaza foarte multi romani pentru 4-5 dolari la ora, de a colecta bani pentru vizitele si bancheturile pe care fostul rege Mihai le dadea prin New York. Deci iata cum saracutul de el care este putred de bogat, n'ave bani sa-si plateasca nici deplasarile in America cazarea la hotel ori masa la restaurant si a fost nevoit sa apeleza la mila unor amarati care abia castigau niste bani sa-si plateasca chiriile si existenta vietii.

Pe fostul rege Mihai I, nu numai ca nu l-a interesat de romanii din comunitatea romaneasca din strainatate, carora le-a intors spatele, dar in general nu l-a interesat nimic ce este romanesc. El n'a contribuit si n'a ridicat un pai pentru Romania si romanii, dar ii place sa se dea "regele" romanilor de pretutindeni. Cu ajutorul unor bosorogi senili din Queens, el a reusit sa-si faca un cuib pro-monarhist in Ridgewood-New York, si chiar o biserica intitulata "Biserica Domneasca" pastorita de Pr.Runcan, a carui ginere a fost in Romania mare securist si traficant de arme. Acea asa-zisa "Biserica Domneasca" sau "Biserica Regala" a fost facuta intr-o casa, dar neputandu-i achita pretul de cumparare, in urma unui procest intentat de vechiul proprietar, tribunalul i-a restituit vechiului proprietar casa si s-a terminat cu "Biserica Regala". Iata deci, cum fostul rege Mihai, care este putred de bogat, iar pe deasupra o face si pe-a marele crestin, nu s-a indurat sa dea romanilor care-l suportau nici cateva zeci de mii de dolari pentru a-si achita pretul casei si avea unde se ruga si inchina, pentru a nu mai frecventa sinagogile si templele masonice. Si mai vrea sa fie regele romanilor ? Pentru ce, pentru a-i trada si vinde mai bine pe romani la jidani si altor paraziti straini ?!

Prin niste aranjamente ale agentilor pro-monarhi din New York, de cate ori se deplasa pe aici fostul rege Mihai, era insotit de masini ale politiei care-l conduceau in mare zgomot de sirene ca pe oricare personalitate oficiala a unei tari. Si aceasta, pana cand am adresat un protestat autoritatile americane si unor demnitari americani. In urma acestui protest, fostul rege Mihai, cand vine in New York, nu mai este insotit de o coloana de masini ale politiei, ci este primit la aeroport si condus prin New York de taximetristul jidan Cornel Dumitrescu, ghisaftarul jidan Dan Costescu si chelnerul gagauz Liviu Cange-o-pol si alti cativa gorobeti filosemiti si pro-monarho-masoni. Toti acestia au detint inalte functii sub regimul dictaturii comuniste, iar acum, in speranta ca fostul rege le v-a da un ciolan de ros, sunt in occident pro-monarhisti...

Rasfoind unele publicatii mai vechi din exil, in care au aparut declaratii ale martorilor oculari, am aflat multe adevaruri si mai ales faptul ca dupa ce ex-regele Mihai I, a plecat in voiajul sau in strainatate si s-a stabilit in Elvetia, a fost invitat de romanii anti-comunisti refugiati in Germania. Romanii din Germania si mai cu seama niste preoti, unii chiar greco-catolici cu care se preface ca simpatizeaza ex-regele acum, s-au plans fostului rege Mihai I, ca la toate comunitatile altor etnii din Germania vine cineva dintre fostii lor conducatori, sa-i viziteze si sa-i incurajeze si ca ar dori ca si "Majestatea Sa" "regele" Mihai I sa vina printre romani. Iar raspunsul ex-regelui Mihai I a fost :"Nu ma intereseaza si nu vreau sa aud de nici un Roman!" Si acum vrea sa fie din nou regele Romanilor ?!? Cand vor zbura porcii !!!Fostul rege Mihai I, este ruda cu mai toate familiile regale din Europa in a caror vene curge sange jidanesc. O publicatie jidaneasca intitulata <> care apare la Tel Aviv, a scos in evidenta acum cativa ani ca d-na "L" o jidauca din Israel este verisoara cu regina Angliei. Saptamanalul filosemit si pro-manarhist <> din New York, editata de un fost mare comunist si securist din Romania, Cornel Dumitrescu, a publicat acum cativa ani un articol in care sustinea sus si tare, ca fostul rege Mihai I, ar fi inrudit cu un fost voevod al Moldovei, care de fapt era de origine judeo-greceasca. Din anumite surse, am aflat ca fostul rege Mihai I, nici nu este fiul lui Carol al II, ci ma-sa la plamadit cu un general jidan, de la Curtea Regala a Greciei.

Incercand sa se dea drept roman, fostul rege Mihai sustine ca nu mai are nimic in comun cu "dinastia Hohenzollern-Sigmaringen "din Germania ci ca el este "Mihai de Romania". Pai daca ex-rgele Mihai "nu mai face parte din familia von Hohenzollern" si "nu poate purta acest nume", ce rost are sa se laude ca-i ruda cu "regele Prusiei, Frederich al II-lea, zis Frederich cel Mare" si cu alti regi si regine din Europa ? Crede el, ca noi romanii nationalisti luam in considerare faptele lui dupa gradul de rudenie ? Fostul "rege" Mihai I, a fost nascut in Romania asa cum s-au nascut atatia jidani, tigani, bozgori si alte natii straine, dar el nu este roman de origine chiar daca ar sta cu capul unde-i stau picioarele. Pentru noi, vorba lui George Cosbuc, toata familia regala din Romania, care a fost adusa pe tronul Romaniei de catre conspiratia internationala jidaneasca si a masoneriei, sunt niste secaturi si lepadaturi straine care au venit in tara noastra sa se imbogateasca si umple de glorie si mandrie, din munca si sudorea Natiunei Romane

Si pentru ca tot se dau unii mari specialisti in materie de monarhie; sustin pe toate partile ca fostul rege Mihai este unsul "Domnului Isus Cristos" si ca vechea si noua monarhie a facut numai bine Neamului si Tarii noastre si ca in tot ce a intreprins, a consultat intodeauna poporul roman si vor sa-l aduca din nou pe tronul tarii pe Mihai de Cohenzollern si familia sa, doresc sa-i intreb urmatoarele:Atunci cand regele Carol I, a dat ordin in 1907 sa fie ucisi cei 11000 de tarani romani, care s-au rasculat impotriva asupririi si exploatarii jidanesti, a consultat Poporul Roman ?

Atunci cand regele Ferdinand a fascilitat aducerea a sute de mii de jidani in Romania si le-a dat drepturi egale cu ale romanilor, a consultat Natiunea Romana ?

Dar atunci cand Carol al II-lea a facut afacerea murdara cu Skoda, cea mai mare forma de furt si escrocherie, iar din banii castigati, in loc sa inarmeze Armata Romana care era in prag de razboi, a construit Palatul Elisabeta din Bucuresti, pentru amanta sa Magda Lupescu, a consultat Natiunea Romana ?

Dar atunci cand regele Carol al II-lea era in mare dragoste cu jidauca Magda Lupescu si i-a lasat pe jidani sa-si faca de cap si sa transforme Romania in Judeland, a avut aprobarea Poporului Roman ?

Dar atunci cand regele Carol al II-lea, a instalat dictatura regala, a consultat Poporul Roman ?

Dar atunci cand Carol al II-lea a ordonat arestarea si asasinarea lui Corneliu Zelea Codreanu si a intemnitat mii de legionari si a ucis cateva sute dintre ei, ca pe niste caini, a consultat Poporul Roman ?

Dar despre faptul ca ex-regele Mihai I si ma-sa, i-au ocrotit pe jidanii din Transilvania dandu-le documente oficiale in Romania, iar pe romanii din Transilvania i-au lasat sa fie torturati, spanzurati, inecati, otraviti si impuscati de unguri, n'ati auzit ?

Dar despre faptul ca "regele" Mihai I, i-a ascuns in timpul celui de-al doilea razboi mondial pe comunisti in Palatul Regal, n'ati auzit ?

Dar despre infaptuirea actului rusinei si al tradarii nationale de catre "regele" Mihai I, la 23 August 1944, n'ati auzit ?

Dar despre faptul ca "regele" Mihai I, a deschis larg portile invaziei sovietice in Romania n'ati auzit ?

Dar despre faptul ca "regele" Mihai I, a fost decorat de catre Stalin cu cea mai inalta decoratie comunista, Ordinul "Victoria" (Pobeda), pentru infaptuirea actului de tradarea si vanzarea Neamului si a Tarii la 23 august 1944, n'ati auzit ?

Dar despre arestarea, judecarea si condamnarea la moarte a Maresalului Ion Antonescu si a altor generali si ministrii romani din ordinul "regelui" Mihai I, n'ati auzit ?

Dar despre dezarmarea Armatei Romane si predarea ei judeo-bolsevicilor sovietici de catre "regele" Mihai I , n'ati auzit ?

Dar despre predarea a peste o suta de mii de prizonieri de razboi germani si unguri sovieticilor de catre "regele" Mihai I, n'ati auzit ?

Dar despre predarea tezaurului Romaniei, a marinei romanesti si a bogatiilor tarii sovieticilor de catre "regele" Mihai I, n'ati auzit ?

Dar despre instalarea comunistilor la putere in Romania de catre "regele" Mihai I, n'ati auzit ?

Dar despre faptul ca "regele" Mihai I, a fost timp de trei ani si jumatate regele comunistilor din Romania,n'ati auzit ?

Dar despre faptul ca "regele" Mihai I, i-a predat comunistilor pe toti legionarii intemnitati din ordinul Maresalului Ion Antonescu, pentru a fi torturati si asasinati in inchisorile comuniste, n'ati auzit ?

Dar despre spionajul pe care l-a facut "regele" Mihai I in Romania, in favoarea sovieticilor si a anglo-americanilor, n'ati auzit ?

Dar despre cedarea teritoriilor romanesti dintre Prut si Nistru, precum si a Insulei Serpilor sovieticilor de catre "regele" Mihai I, n'ati auzit ?

Dar despre infiintarea universitatii maghiara de la Cluj, din ordinul fostului Rege Mihai, n'ati auzit ?

Dar despre faptul ca pentru inaltele servicii pe care le-a adus comunismului si sionismului international "regelui" Mihai I , a fost lasat sa plece din tara cu o uriasa avere din patrimoniul national, n'ati auzit ?

Dar despre faptul ca ma'sa a fost declarata post-mortem "eroica a Statului Israel" pentru ca in cel de-al doilea razboi mondial i-a salvat pe jidani nu pe romani de la moarte, n'ati auzit ?

Dar despre faptul ca "regele" Mihai I ar fi primit in Elvetia, o pensie destul de mare din partea Romaniei comuniste pentru serviciile aduse cauzei comuniste, n'ati auzit ?

Dar despre faptul ca sotia sa, "regina"Ana de Bourbon a facut parte din brigazile rosii anti-fasciste, si a fost deci tovarasa cu Ana Pauker, n'ati auzit ?

Dar despre faptul ca fiica'sa, "principesa" Margareta, a fost amanta lui Nicu Ceausescu cand acesta era student la Londra, n'ati auzit ?

Dar despre faptul ca "regele" Mihai I a semnat rusinoasa Declaratie de la Budapesta, la 16 Iunie 1989, prin care cere federalizarea Transilvaniei ca "spatiu de complementaritate" si le-a promis ungurilor ca daca-l ajuta sa-l izgoneasca pe Nicolae Ceausescu de la putere, le da ungurilor Transilvania, n'ati auzit ?

Dar despre faptul ca "regele" Mihai I, a promis ca daca revine pe Tronul Romaniei da un armistitiu pentru toti teroristii si criminalii judeo-comunisti si va lua masuri aspre impotriva oricarei manifestari nationaliste si anti-semite in Romania, n'ati auzit ?Mai ai dracului surzi sant acesti monarhisti si pro-monarhisti, cand este vorba sa auda adevarul despre tradarea, abuzurile si crimele savarsite de monarhia din Romania si mai cu seama de catre ex-regele Mihai I contra poporului roman si al umanitatii. Multi sustin ca atunci cand ex-regele Mihai a savarsit aceste fapte era tanar si necopt la minte. Ce ieftina scuza pentru un fost rege ! Acum ex-regele Mihai I are 80 de ani si vad ca procedeaza la fel ca atunci cand avea 24 de ani, ce spuneti de aceasta ? El n'are cel putin curajul nici acum la batranete, sa-si ceara scuze, pentru raul pe care l-a facut Natiunei Romane si Tarii. Dimpotriva se lauda ca datorita lui, cel de-al doilea razboi mondial a fost "scurtat cu sase luni", a fost invinsa Germania Nazista si au fost salvati parazitii jidani de la moarte. Prin urmare el continua sa aprobe tot ce a facut fara nici o remuscare, si numai niste cataiusi care spera ca daca v-a veni fostul rege Mihai I pe tronul Romaniei le v-a da si lor un ciolan de ros, spun cu totul alte baliverne. Romania a pierdut razboiul datorita ex-regelui Mihai I, care l-a arestat pe Comandantul Armatei Romane, Maresalul Ion Antonescu si a intors ca o curva ordinara armele impotriva aliatului ei, fapta pe care Germania, nu o v-a uita si ierta niciodata. Astazi, ex-regele Mihai care vrea sa puna cu forta mana pe putere in Romania, cere intrarea Romaniei in NATO, ca in caz de razboi sa tradeze alianta cu NATO, asa cum a tradat alianta cu AXA si in primul rand cu Germania, de aceia Statele Unite si tarile NATO-lui, trebuie sa fie foarte atente cine anume se afla la putere in Romania, daca vor sa nu ia plasa.

Prin urmare, dintre toti regii pe care i-a avut Romania si care au provenit din "dinastia Hohenzollern", cel care a dat lovitura cea mai puternica Romaniei a fost ex-regele Mihai I si aceasta prin infaptuirea actului rusinei si al tradarii nationale de la 23 August 1944. El a distrus toate valorile nationale, onoarea si prestigiul Romaniei prin faptul ca s-a purtat ca o curva si a servit interesele conspiratiei internationale judeo-masono-comuniste in detrimentul Neamului si al Tarii noastre.

Asadar, ne-am saturat de propaganda otravitoare monarhica cu "garantarea" stabilitatii Romaniei in fata "vecinului de la Rasarit". Pai nu monarhia este cea care a cedat "vecinului de la rasarit" adica rusilor, teritoriile romanesti dintre Prut si Nistru, fara sa traga un singur foc de arma in apararea lor ? Mai mult, atunci cand niste generali cu inima de romani adevarati, au luat pozitie de lupta impotriva invadatorilor judeo-bolsevici sovietici, monarhia i-a arestat si condamnat, pentru faptul ca au indraznit sa-si apere Neamul si Tara.

Asa ca domnilor pro-monarhisti, nu mai umblati cu fofarlica si sustineti niste aberatii precum ca ex-regelui Mihai I, ii era "frica" de rusi cand se stie bine ca el a fost agentul lui Stalin si al anglo-americanilor si i-a adus pe rusi la putere in tara noastra. Adevarul este ca peste 1 200 000 de romani au fost executati sub regimul comunist, peste 2 miloane au fost deportati si omorati in Siberia, iar peste 4 milioane au fost arestati si au fost dusi la munca fortata la canal, minele de plumb, sare si altele lagare de teroare. Apoi sa nu mai vorbim de restul milioanelor de romani, care au fost perscutati, infometati si fortati sa indure regimul tiraniei judeo-comuniste.Toate acestea sunt opera de subjugarea a neamului si a tarii judeo-comunismului inceputa de ex-regele Mihai I.

Cu ajutorul fostilor judeo-comunisti, ex-regele Mihai, a obtinut in mod fraudulos,castelul de la Savarsin,Palatul Elisabeta din Bucuresti, si cere castelul Peles ori 20 de milioane de dolari despagubire, doua imobile din Sinaia si alte 18 case din Busteni si Azuga. El spera sa obtina Manastirea de la Curtea de Arges, Manastirea Voronet, Manastirea Putna si 50 de hectare de pamant din mosia lui Stefan cel Mare de la Putna, jud.Suceava, Muntele Furnica, Delta Dunarii si altele, pentru a face cat mai multi bani in aceste puncte turistice. Mai mult profitand de bunatatea poporului roman, urmasii familei Hohenzollern, ca copiii principesei Ileana, fiica regelui Ferdinand, au cerut Castelul de la Bran a lui Vlad Tepes din secolul al 14-lea ori 25 milioane de dolari despagubire. Alti membrii ai "dinastiei Hohenzollern" au ceut castelul lui Iancu de Hunedoara si Palatul lui Alexandru Ion Cuza de la Iasi si multe altele. Principesa Ileana, a fost in America amanta Episcopului Valerian Trifa, si desi a fost "maica" la o manastire in Pennsylvania, a avut cinci copii, asa ca va puteti da seama ce "sfanta" crestina a fost. Pe langa faptul ca urmasii familei Hohenzollern, revindecand aceste obiective, in marea lor parte obiective turistice, care nu sunt ale lor, ci ele fac parte din patrimoniul national, ei cer Statului Roman despagubire pentru ca timp de peste 50 de ani, nu s-au folosit de ele dupa bunul lor plac. Si aceasta ne facem sa credem ca urmasii familei Hohenzollern ori sunt nebuni de-a binele, ori fac pe-a nebunii, sa vada daca le merge cu Natiunea Romana asa cum l-a mers din 1866 pana in 1948.

Este destul de trist, ca in turneul sau prin tara, fostul suveran al Romaniei, a fost intampinat mai peste tot de unii batrani legionari, atat din tabara codrenista cat si din cea simista. Acesti legionari au imbatranit degeaba, daca nu-si dau seama nici acum, ca in toate timpurile monarhia din Romania, a facut cel mai mare rau nationalismului si tarii. Povestea ca legionarii trebuie sa apere "Coroana Regala" si "Biserica Crestina" a cazut din momentul arestarii si asasinarii Capitanului Corneliu Zelea Codreanu de catre regele Carol al II-lea si Patriarhul Bisericii Ortodoxe Miron Cristea.

In interviurile pe carea ex-regele Mihai, le-a acordat unor ziaristi din strainatate, atunci cand a fost intrebat, cum explica el faptul ca in toamna anului 1940 a imbracat camasa verde la Iasi, el a raspuns ca a facut-o fiind fortat de imprejurari. Deci el, a imbracat camasa verde ca n'a avut incotro, nu ca ar fi avut vreo simpatie si dragoste pentru Miscarea Legionara si Garda de Fier. Mai mult, el a declarat ca-i considera pe legionari niste oameni de nimic si ca el nu vrea sa aiba de a face cu acesti oameni. Si unii legionari inca se mai pleaca si umilesc in fata lui, in loc sa-l pedepseasca exemplar pentru inalta tradare de Neam si Tara ori cel putin sa-i dea un scuipat intre ochi ? Halal de asa "legionari"! Astfel stand situatia, sa nu se mai mire unii "legionari"de ce Natiunea Romana si-a pierdut increderea in ei. Si aceasta se datoreste tocmai faptului, ca suportandu-l pe fostul rege Mihai de Cohen-Zollern, in mod constient ori inconstient suporta agentura straina contra Neamului si a Patriei noastre. Asadar, treziti-va legionari, si nu mai fiti naivi, ca monarhia este dusmanul vostru de moarte.

Incercand sa patrunda cat mai adanc in inima si sufletul romanilor, sotia lui Mihai de Hohenzollern, a scris o carte pe care a intitulat-o "Ana de Romania". De unde si pana unde aceasta femeie, care a fost nascuta la sute de kilometri de Romania si care a trait peste 70 de ani peste granitele Romaniei, a ajuns tam-nesam "Ana de Romania" ? Cu ce fapte dovedeste ea, ca este "Ana de Romania" ? Doar cu faptul ca asa i-a nazarit ei prin cap, pentru a se impune cu forta Natiunii Romane ?! Am intelge daca ar fi o zana, care prin frumusetea si inteligenta ei ar fermeca si coplesi pana si cele mai dure fiinte, sau a contribuit cu ceva la dezvoltarea si imbunatatirea nivelului de trai al populatie, dar cand stim ca este o harca batrana, care arata ca baba cloanta si ca ciuma padurilor si se zbate numai pentru interesele ei personale, degeaba viseaza ea cai verzi pe pereti ... Aceasta mi se pare o chestiune foarte anormala si deplasata care tine de domeniul psihiatrie. Ori ea, pretinsa "Ana de Romania", crede ca daca i-a mers lui Carol I, Ferdinand, Carol al II-lea si Mihai I, ii v-a merge si ei, numai ca romanii nu mai sunt cei de dinaintea celui de al doilea razboi mondial, care cadea in ghenunchi si se umilea in fata monarhie si a tot felul de boieri si bogatasi straini...Sunt multi care au aceste halucinatii, dar acelea timpuri s-au dus pe apa Sambetei si nu mai este colt in Romania pentru astfel de jigodii ordinare.

In concluzie, nu trebuie permis sub nici o forma, ca familia Hohenzollern si urmasii ei sa mai ajunga la putere in Romania. De asemenea, nu trebuie restituita familiei Hohenzollern si urmasilor acestora nici o cladire ori teren din Romania, pentru ca de drept n'a fost a lor ci a poporului roman. Ei au fost in ele numai chirasi, atata timp cat s-a crezut ca servesc interesele Romaniei, dar cand s-a dovedit ca servesc interesele agenturii straine, n'au nici un drept aupra lor ori sa ceara vreo despagubire. Din contra, dinastia Hohezollern trebuie sa plateasca despagubire pentru raul pe care l-a facut de-a lungul timpului Natiunei Romane, pe care a vandut-o si tradat-o de atatea ori. Fostul rege Mihai I, trebuie arestat, judecat si pedepsit exemplar, pentru infaptuirea actului rusinei si al tradarii nationale de la 23 August 1944 si predarea Romaniei judeo-bolsevicilor sovietici. Totodata, trebuie trasa la raspundere si pedepsita , orice persoana individuala ori oficiala, care in sperana ca-i v-a pica un ciolan de ros din aceasta afacere marsava si meschina, este complice cu fostul rege Mihai si monarhia. Acesta este Noul Ordin, care trebuie insusit si pus in practica de orice roman adevarat si mai cu seama de patriotii nationalisti, care pun interesele nationale ale Neamului si ale Patriei inaintea interesului personal.