PAGINA OFICIALĂ A ORGANIZAȚIEI

marți, 4 august 2009

Demersul presedintelui L.A.N. din Statele Unite

JIDANII SUNT ANTI-SEMITI SI IMPOTRIVA UMANITATII

=Scrisoare Deschisa=

17 Aprilie 2009

Onorabil Christopher H. Smith (R-N.J.)

Congresmen al Statelor Unite

Washington, DC Office
2373 Rayburn House Office Building
Washington, D.C. 20515
p 202-225-3765
f 202-225-7768

Stimate D-le Smith:

Inainte de toate permiteti-mi sa ma prezint. Numele meu este Constantin Burlacu si sunt un nationalist, anti-communist si luptator pentru libertate original din Romania. In 1980 am venit cu familia in Statele Unite ale Americii, ca refugiat politic, pentru a scapa de persecutiile indurate sub regimul dictaturii comuniste din fosta Republica Socialista Romania. Venind in aceasta noua tara, am continuat lupta contra tiraniei regimului comuniste din patria mea natala care continua sa persiste si astazi.

Datorita activitatii depuse de marele patriot si erou american Ronald Reagan, pentru care am o mare admiratie si respect, regimurile anti-umane ale imperiului diabolic comunist din fosta Uniune Sovietica si fostele tari comuniste din estul Europei au fost zdrobite. Eu mi-am sacrificat multi ani din viata mea in lupta cu monstru comunist, iar ranile suferintelor indurate sub regimul totalitar comunist, nu sunt inca vindicate.

Din exil, in 1985 impreuna cu alti patrioti, noi am reactivat Liga Apararii Nationale, o organizatie romaneasca ultranationalista fondata in 1924 in Iasi, Romania, pentru a apara cauza nationala si de a lupta contra conspiratiei Judeo-comuiniste. Si dvs. nu va poti imaginea cat de bucuros sunt, ca mi-am facut datoria de onoare, de a contribui la distrugerea imperiului diabolic comunist din Romania si alte foste tari comuniste, iar lumea din tara mea natala poate respira astazi aerul libertatii si al democratiei.

Ca cetatean American eu lupt pentru a apara Constitutia si libertatea Americana. Si sunt impotriva internationalistilor de stanga care incearca sa distruga aceasta mare natiune, primul si al doilea amendament si intentioneaza sa transforme aceasta democratie intr-o tiranie asa cum a fost in Uniunea Sovietica.

Din presa Americana, mai exact din American Free Press from Washington, D.C. am aflat ca, recent ati participat la Londra la o Conferinta despre Anti-Semitism si va ocupati mai mult de problemele de “Semitism” si “anti-Semitism” decat de gravele probleme ale crizei economice, financiare, industriale, comerciale si sociale cu care se confrunta astazi Statele Unite. De ce ? Sunt pentru dvs. mai importanti jidanii decat americanii, ori interesele statului Israel mai importante decat interesele Statelor Unite ? Ori dvs. chiar credeti in falsa versiune ca “jidanii sunt poporul ales al lui Dumnezeu” de le acordati atata importanta ? Daca da, puteti sa-mi aratati in Tora ori in Biblie un singur cuvant scris de Dumnezeu cu mana lui din care sa rezulte ca jidanii sunt “fiii lui Dumnezeu” si trebuie sa detina suprematia in lume ?! Daca ei ar fi cu adevarat fiii lui Dumnezeu, credeti ca Dumnezeu i-ar fi lasat sa se infecteze cu lepra si ale boli contagioase, sa fie sclavi ai Egiptului si Imperiului Roman, sa indure pogromuri in Rusia si multe alte tari, ori sa indure “holocaustul” nazist ?! In afara de aceasta, se stie bine ca jidanii comunisti au fost atei, deci nici nu vroiau sa auda de Dumnezeu. Si-atunci, cum pot fi acestia considerati “Fiii lui Dumnezeu” ori “Fiii Luminii” ? Nicivorba!

In articolul “Congresmenul Chris Smith impinge schema globala pentru a pune jos si pedepsi “anti-Semitii” din AFP ( www.americanfreepress.net ) , Michael Collins Piper a spus:

“Acesta trebuie sa fie o ingrijorare pentru toti Americanii si alti oameni din jurul globului care pun pretul pe libertatea de exprimare. Acesta este un semnal ca Smith si altii cu minte asemanatoare planuiesc o ordine stabilita de masuri legale pentru ingradirea libertatii cuvantului care percepe de a fi critic al agendei politice ale organizatiei comunitatii jidanesti, inclusive interesele de stat ale Israelului.

In aceasta privinta, este importat de recunoscut ca in ciuda faptului ca termenul de “anti-Semitism” din punct de vedere istoric se spune ca este ostil or discriminator contra jidanilor ca religie ori grup rasial (in ciuda faptului ca arabii sunt semiti), insemnatatea acestui termen a fost extins in anii recenti de a include pana si criticarea actiunilor de stat ale Israelului ca si opozitia fata de sionism, miscare care a fondat statul Israel si care mentine o retea de suport global pentru Israel.”

Aceasta este o situatie foarte alarmanta, de aceia inainte de a impune legi dictatoriale in Statele Unite, cu “penalitati serioase” impotriva celor care spun adevarul despre raul si pericolul ce-l reprezinta jidanii si Israelul pentru umanitate, va rog sa-mi spuneti cum definiti termenul de alb, negru, asiatic, semit, ca fiind rasial ori religios ? Va intreb aceasta pentru ca foarte multi confunda intentionat termenul etnic de semitism cu termenul etic de judaism. Din cate stiu, termenul de “anti-Semitism” a fost inventat acum circa 150 de ani in Germania de catre un ziarist german si acum tot un german dupa numele de Smith vine sa condamne fenomenul “anti-Semit”. Tinand cont de aceste circumstante, termenul de “anti-semit” este in exclusivitate o problema stricta germana-jidaneasca si nu inteleg de ce dvs. vreti sa impuneti aceasta ca o problema globala ?!

Atat eu cat si familia mea, precum si milioane de romani inocenti din Romania si Moldova am fost victime ale imperiului diabolic jidanesc impus de catre jidanii bolsevici sovietici in tara noastra natala. In timpul regimului tiraniei sionisto-comunist din Romania si Moldova, peste un milion de romani inocenti au fost ucisi, peste un milion si doua sute de mii au fost deportati in gulagul sovietic , iar peste cinci milioane de romani – tarani, muncitori si intelectuali – au fost crunt persecutati si torturati in inchisorile comuniste de catre jidani ori din ordinul jidanilor, care conduceau aparatul represiv comunist. Si nu inteleg de ce dvs. imi rapiti mie si milioanelor de romani victime ale tiraniei jidaneasca-comunista dreptul de a vorbi despre sangeroasele persecutii indurate sub dictatura jidaneasca-comunista, si considerati aceast adevar ca “ura criminala” ori “incitarea la violenta contra jidanilor” ,ori “ostilitate fata de interesele jidanilor ori a statului Israel” ???

Este bine cunoscut faptul ca, atunci cand, regimul nazist s-a prabusit in Germania, Statele Unite i-au adus imediat pe nazisti in fata justitei si i-au pedepsit aspru si a impus un program de de-nazificare. De ce, atunci cand regimul comunist s-a prabusit in 1990 in Rusia si tarile din Europa de Est, Statele Unite n’au impus un program de decomunizare si nu i-au adus pe comunisti in fata justitiei si pedepsit pentru abuzurile, crimele, genocidul si holocaustul rosu comis contra a peste 60 de milioane de oameni inocenti, pentru ca comunismul a fost creat si condus in marea majoritate de jidani cu conceptii de stanga marxist-leniniste ? Aceasta este ridicol si injust ! Este foarte nedrept faptul ca cei care vor sa scoata adevarul la iveala despre conspiratia jidaneasca si despre industria holocaustului sunt aspru condamnati in Germania, iar jidanii comunisti care au condus Germania de est si alte tari foste comuniste si au comis cele mai oribile acte de violenta, teroare si crime se plimba liberi prin Europa, Statele Unite si Israel.

Intro declaratie ati spus: “Holocaustul aduce aminte si ingaduieste extinderea dramatica necesara educatiei, si noi trebuie sa asiguram ca legile noastre respective pedepsesc pe acestia care urasc si incita la violenta impotriva jidanilor.”

Dvs.vorbiti foarte mult despre “holocaustul” nazist contra jidanilor care a avut loc in Germania, dar nu scoateti un cuvant despre crimele, genocidul si holocaustul care a avut loc in America contra nativilor americani. De ce ? Ei n’au fost tot fiinte umane ?! In afara de aceasta, indienii americani au avut o cultura si civilizatie mult mai veche si mai importanta decat a jidanilor. Pana si astazi cand Statele Unite impune cu forta armata democratia in jurul globului, nativii americani sunt tinuti in rezervatie si privati de drepturi pe propriul lor pamant.

Eu n’am fost nascut in timpul asa-zisului “holocaust nazist” impotriva jidanilor, dar ca si multi altii imi pun si eu intrebarea “Chiar au murit in realitate sase milioane de jidani” in timpul celui de al doilea razboi mondial ? Deci nici mai mult nici mai putin, ci exact 6 milioane de jidani ? Interesant nu ?! Si cum dvs. sunteti un “expert” in probleme de “holocaust” si “anti-Semitism” puteti sa-mi spuneti cum au fost aceste 6 milioane de jidani ucisi de catre nazisti, prin impuscare de catre plutoanele de executie, gazare, arderea de vii in cuptoare, infometare, boli, ori moarte naturala ? Si cati jidani au murit prin impuscare de catre plutoanele de executii? Cati prin gazare ? Cati prin ardere de vii in cuptoare ? Cati prin infometare ? Cati din cauza bolilor ? Cati prin moarte naturala ? De asemenea, puteti dvs. sa prezentati lista cu numele celor 6 milioane de jidani ucisi in holocaustul nazist ? Ori acest adevar nu trebuie sa fie cunoscut oficial, iar astfel de intrebari sunt considerate manifestari “anti-Semite” ori actiuni de “ostilitate fata de interesele jidanilor ori a statului Israel” ? Cum adica se stie cu exactitate despre obiectele de arta pe care nazistii le-au confiscat de la jidani, apoi au fost preluate de soldatii anglo-americani si sovietici si vandute in New York, Paris, Londra, Moscova ori alte parti si nu se cunoaste din registrele oficiale germane si ale altor natiuni europene, numele jidanilor disparuti in “holocaustul” nazist ? Hai sa fim seriosi D-le Smith !

Dupa cum a scos in evidenta un istoric israelian Brayan Mark Rigg, in cartea sa “Soldatii lui Hitler” (University Press of Kansas,2002), foarte multi jidani au avut pozitii inalte in Armata Nazista si in Partidul Nazist,dar jidanii nu-i acuza pe acestia jidani-nazisti pentru ce s-a intamplat cu jidanii in timpul “holocaustului” nazist. Ei nu doresc sa discute desprea aceasta, dar ei ii acuza numai pe descendentii germani ca sunt responsabili pentru “holocaustul” nazist. Un alt isoric jidan Norman G.Finkelstein in cartea lui “Industria Holocaustului --Reflectii asupra exploatarii suferintelor jidanilor” (USA: 180 Varick Street, New York, NY 10014-New Left Books, 2003), a scris ca supravietuitorii holocaustului nazist, au primit o compensatie minima, din zecile de miliarde de dolari platiti de Germania, iar restul marilor sume de bani au fost retinuti de catre organizatiile jidanesti ale sionismului, care nu au nimic comun cu holocaustul. Pentru a stoarce bani de la Germania, jidanii au spus ca 6 milioane de jidani au fost ucisi de catre nazisti. Dar niciodata ei n’au dovedit aceasta prin numaratoarea jidanilor dupa numele lor oficial rezultat din documentele aflate in arhive, si aceasa este neacceptabil ca o fapta adevarata. Nu ma indoiesc ca pretinsul Holocaust Nazist este o industrie pentru a colecta cat mai multi bani, dar aceasta este total injust.

La fostul lagar de concentrare de la Auschwitz, pana in 1994, a fost plasata o placa comemorativa din care rezulta ca acolo au murit 4 milioane de jidani. Apoi acea placa a fost inlocuita cu alta, pe care este mentionat ca acolo au murit 1.2 milioane de jidani. Asadar, una din doua, au murit acolo 4 ori 1,2 milioane de jidani, ori ambele cifre sunt false ? Un supravietuitor al holocaustului nazist, Eliezer “Elie” Wiesel “Lazar”, nascut in vestul Romaniei (regiune ocupat ilegal de catre armata hortista a Ungariei, in timpul celui de-al doilea razboi mondial), a fost ridicat de la domiciliu cu familia sa, si bagat in ghetoul din Sighet, Romania, apoi deportat la lagarul german de concentrare de la Auschwitz-Birkenau unde a fost tatuat cu numarul A-7713. Cand lagarul de la Auschwitz-Birkenau a fost eliberat de Armata Rosie, Wiesel a preferat de buna voie, sa plece cu garda de securitate nazista care la incarcerat acolo, decat sa fie eliberat de catre soldatii sovietici. In lagarul nazist, Wiesel, a fost operat la un picior de doctorii nazisti, pentru a-i salva viata si imbunatatii conditiile de sanatate, iar acum se da drept “mare victima” al holocaustului nazist, si condamna aspru Germania si tarile aliate cu AXA. Vorba unui proverb din Romania “Pe cine nu-l lasi sa moara, nu te lasa sa traiesti”. Recent jidanul Bernard L. Madoff a furat chiar de la jidanii lui zeci de miliarde de dolari, si a fost lasat de justitia Americana sa traiasca in lux si belsug in casa de pe acoperisul unui bloc inalt din Manhattan, New York. Tot astfel in WWII foarte multi jidani, pentru a trai ei bine, i-au tradat pe jidanii lor la nazisti. O dovada in aceasta privinta este filmul pornographic “Schindler’s List” cu care jidanii au crezut ca vor reusi sa faca o educatie lumii, numai ca s-au dat de gol cum unii jidani ii manau la munca pe jidanii lor ca pe animale. In Statele Unite legea este foarte toleranta cu jidanii escroci ca Madoff, iar daca cineva ii critica pe acesti jidani, primesc “penalitati serioase” pentru manifestari anti-jidanesti, considerate “Anti-Semite”. Sunt curios daca Elie Wiesel, care a pierdut 15 milioane de dolari ai Foundatiei pentru Umanitate (Aceasta fundatie se ocupa cu combaterea indiferentei, netolerantei si nedreptatii), ca client al lui Madoff, va fi considerat anti-semit si va primi “penalitati serioase “ pentru ca la criticat aspru pe jidanul Madoff, un sarlatan, terorist si criminal financiar international. De asemenea, sunt curios sa aud daca Madoff, va primi “penalitati serioase” pentru anti-Semitism, pentru ca a furat banii de la jidani si organizatiile sioniste care lupta impotriva nazismului si anti-semitismului ? Ori numai jidanii au dreptul sa aplice “ura criminala” contra jidanilor si nejidanilor, fara sa primeasca “penalitati serioase” din partea legii? Sunt ei deasupra legii?!

La inchisoarea Americana de la Guantanamo Bay, Cuba, este folosita tortura pentru a stoarce informatii de la teroristii si criminalii intemnitati acolo. De ce, autoritatile americane, nu folosesc aceleasi metode si in cazul teroristului si criminalului financiar Madoff, pentru a stoarce informatii unde a ascuns cele 65 de miliarde de dolari care i-a furat ? Pentru ca-i jidan sionist, nu semit arab ?! Si mai pretindeti ca combateti “anti-Semetismul” cand se stie bine ca autoritatile americane, folosesc cele mai crude metode de exterminarea semitilor arabi, pe care i-a folosit in lupta din Afganistan contra Uniunii Sovietice si-i numeau atunci luptatori pentru libertate, iar acum ii numesc “teroristi”. Creind un pretext pentru a impresiona opinia publica, ca justitia Americana a confiscat bunuri si imobile in valoare de peste 100 de milioane de dolari, aflate in posesia lui Madoff, este o mare smecherie cu care sunt prostiti oamenii naivi.

Eu nu neg ca jidanii n’au suferit ori n’au fost ucisi in timpul nazismului, pentru ca ei au ruinat economia si industria Germaniei, ori ca ei au instalat regimul comunist in Rusia si intentionau sa-l instaleze in Germania si alte tari europene, motiv pentru care Adolf Hitler a pornit razboi contra judeo-bolsevicilor sovietici,dar eu resping pretentiile jidanilor ca in Romania a fost un holocaust impotriva lor. Din contra judeo-comunistii au facut un holocaust rosu impotriva Natiunii Romane, pacii si umanitatii.

Din sursele prezentate de reprezentantii organizatiile jidanesti din Romania dupa cel de-al doilea razboi mondial, rezulta clar ca circa 40 000 de jidani au murit in Romania in timpul regimului militaro-fascist al Maresalului Antonescu si Garzii de Fier. Acum, pentru a stoarce bani din Romania, cercurile elitei sioniste, au adaugat un zero la cele 40 000 de mii de jidani morti si pretind ca 400 000 de jidani au murit. Aceasta este inacceptabil ca o fapta adevarata ! Marele preot al “holocaustului”, Elie Wiesel, care vaneaza memoria eroilor si martirilor Romaniei, pentru a intari aceste acuzatii false ale suprematiei sioniste, a spus ca “Romania a ucis, a ucis, a ucis”, si aceasta este o nebunie. Istoricii si oamenii de rand, au frica sa verifice aceasta, ori sa vorbeasca depre aceast subiect, pentru ca ei au teama sa nu fie acuzati de catre jidani de anti-semitism si pedepsiti de legile introduce de jidani in multe tari, inclusiv in Romania.

Oricum, sa nu credeti nici pentru o secunda ca eu sunt un anti-semit pentru ca eu spun toate acestea. Nu, eu nu sunt un anti-semit, ci doar impotriva anumitor jidani si sunt anti-sionist pentru ca ei sunt fondatorii socialismului si comunismului si sunt responsabili pentru abuzurile, teroarea, crimele, genocidul si holocaustul rosu comis de catre regimul judeo-sionisto-comunist din tara mea natala Romania, impotriva Natiunei Romane, pacii si umanitatii. De asemenea, jidanii sunt responsabili pentru holocaustul impotriva populatiei palestinene. Anti-Semiti sunt jidanii prin faptul ca au sters Palestina de pe fata Pamantului si au o ura fanatica si criminala impotriva celor peste 300 de milioane de arabi-semiti, care sunt cei mai indreptatiti sa reprezinte rasa semitica, nu jidanii, a caror majoritate sunt descendenti din Kazaria, niste oameni semi-nomadici turci care s-au convertit la Judaism. Poate ca dvs. nu sunteti de acord cu mine, dar acesta este adevarul istoric, iar jidanii nu pot ascunde la infinite aceasta realitate ori sa rescrie propria lor versiunea istorica dupa bunul lor plac.

Faptul ca jidanii din Europa se trag din Kazaria a fost scos in evidenta si de istoricul jidan Arthur Koestler in cartea sa “The Thirteenth Tribe” (Random House,Inc, New York-1976). Mai multe informatii despre originea khazara a jidanilor din Europa se pot gasi pe Web-siturile:

http://www.khazaria.com;

http://www.khazaria.com/brook.html;

http://www.zionism-israel.com/issues/khazars.html, si

http://www.khazaria.com/khazar-diaspora.html

Asadar, majoritatea jidanilor din Europa, Statele Unite si Israel, nu sunt descendenti din Judeea ori Israel si daca s-ar face o analiza DNA a sangelui s-ar constata cu usurinta originea lor turcomana, nu semita. Si nu inteleg de ce adevaratii jidani se lasa manipulati de catre jidanii din Khazaria, de origine turca ?! Cum adica, daca un chinez ori un negru, ori un alb se converteste la Judaism, acesta este jidan de origine ? Niciodata!

Asa dupa cum probabil stiti comunismul si socialismul international nu a fost inventat de catre poporul rus, ci este opera jidanilor de sclavizarea si dominarea lumii. Si dovada este ca cei mai marcanti lideri ai ideologiei comuniste si international socialiste ca: Adam Weisshaupt – fondatorul Ordinului Iluminatii, o societate secreta a Noului Ordin Mondial; Friedrich Engeles si Karl Marx (Kissel Mordekay)- teoreticienii sefi ai internationalei comuniste; Homosexualul Vladimir Ilyich Lenin (Israel Blank) – fondatorul Judeo-Bolsevismului si primul conducator al Republicii Socialiste Sovietrice Ruse din 1917 pana in 1924 ; Leon Trotsky (Lev Davidovich Bronstein) – fondatorul Armatei Rosii; I.V.Stalin (Dzhugashvili)- arhitectul sef al totalitarismului sovietic din 1929 pana in 1953; Felix Edmundovich Dzerzhinsky –fondatorul politiei secrete bolsevice Cheka; Lavrentiy Pavlovich Beria- sef al securitatii sovietice si al politiei secrete sub Stalin, NKVD; Ivan Aleksandrovich Serov –sef al politiei secrete sovietice KGB; Ana Pauker – lider al Partidului Comunist Roman; Walter Roman-Neulander – fondatorul Politiei Secrete Romane (Securitatea); Vasile Luca – seful justitiei comuniste; Emil Botnaras – fondatorul Armatei Rosii comuniste din Romania; Alexandru Draghici – ministru al afacerilor interne (Militia); Col.Coler – commandant al inchisorilor comuniste de exterminare din Romania si multi altii, au fost in exclusivitate jidani sadea ori casatoriti cu jidauce.

Lenin si clica lui au instalat comunismul la putere in Rusia cu suportul finaciar al jidanilor bogati din vest ca, Jacob Schiff, fratii Wartburg si alti bancheri jidani, precum si cu ajutorul moral si fizic a sute de jidani socialisti din New York (Manhattan West Side), care voluntar s-au deplasat in Rusia sa instaleze comunismul si sa-l experimenteze. In numele comunismului si socialismului, acesti judeo-comunisti, au comis cele mai sinistre si sangeroase acte de teroare, crime, genocid si holocaust rosu, contra natiunii ruse si a altor natiuni.

Acum, dupa ce jidanii au instalat si condus regimurile tiraniei comuniste, incearca sa pozeze in victime ale acestor regimuri, ca si hotii care dupa ce fura, sutin ca sunt nevinovati. Iar pentru a fugi de responsabilitate incearca sa dea vina pe cativa romani, rusi, ucraineni, polonezi, germani ori de alte nationalitati, care au fost pusi de forma in fata si care din naivitate au acceptat sa faca jocul jidanilor sionisto-comunisti.

Intr-o declaratie facută la Conventia din Philadelphia, Benjamin Franklin(1706-1790), unul dintre fondatorii Statelor Unite si dintre cele mai faimoase si talentate figuri din istoria nationala” referindu-se la jidani, a spus:

“Exista un mare pericol pentru Statele Unite. Acest pericol sunt jidanii. Domnilor, in toate tarile in care jidanii s-au stabilit in numar mare, ei au scazut nivelul moral si au redus onestitatea retelei comerciale. Ei au creat un Stat in Stat, iar cand cineva se opune lor, ei atenteaza la sugrumarea finatelor nationale asa ca in cazul Portugaliei si Spaniei. Daca nu vor fi exclusi din Statele Unite de catre Constitutie, in mai putin de cateva sute de ani, ei vor patrunde intr-un numar atat de mare incat ei vor conduce si ne vor distruge, apoi vor schimba forma noastra de guvernare (modul de organizare a societatii in stat) pentru care americanii si-au varsat singele, si-au sacrificat viata, proprietatea si libertatile individuale. Daca jidanii nu vor fi exclusi in cel putin de 200 de ani, copiii nostri, vor munci pe camp sa-i hraneasca pe jidani, iar ei vor ramane in Casa de Bani frecandu-si mainile. Eu va avertizez domnilor, daca jidanii nu vor fi exclusi pentru totdeauna, copiii vostri si copiii copiilor vostri va vor blestema in mormantul vostru. Ideile lor nu sunt acele ale americanilor. Iar leopardul nu poate sa-si schimbe naravul. Jidanii sunt un pericol pentru acest pamant, si daca li se vor permite intrarea, ei vor impune institutia lor. Ei trebuie exclusi din Constitutie!.”

Acesta este un mare adevar istoric si sper ca dvs. si colaboratorii dvs., nu veti indrazni sa-i acuzati, pedepsiti si sa-i scoateti din istoria Statelor Unite pe fondatorii acestei tarii, pentru ramarcile si manifestarile lor impotriva jidanilor. Ori sa-i inlocuiti pe acestia, cu cei despre care parintii Americii au spus ca reprezinta un pericol pentru acest pamant. Sub pretextul ca combateti “anti-Semitismul” dvs. si colaboratorii dvs. intentionati sa suprimati primul si al doilea amendament al Constitutiei Americane, sa puneti legi jidanesti in Statele Unite ca in Israel si sa transformati aceasta nobila Natiune Americana intr-un chibut jidanesc. Eu nu cred ca americanii , care si-au pierdut casa, masina, lucru, ajutorul scolar, asigurarea medicala si abia reusesc sa traiasa de la o zi la alta chiar le pasa de jidani si legile contra “anti-semitismului” pe care planuiti sa le impuneti in Statele Unite la adapostul democratiei. Daca dvs., probabil ca descendent german, doriti sa tineti spiritul “holocaustului” si al “anti-semitismului” in viata este problema dvs., dar pentru restul omenirii aceasta este o chestiune contraversata si demagoga. Acum omenirea este preocupata de criza economica, poluarea atmosferica, combaterea bolilor, somajului, inflatiei, razboaielor nimicitoare din Irak si Afganistan, razboiul contra drogurilor, saraciei, infometarilor, genocidurilor din Africa si alte probleme grave.

Inainte de a incheia aceasta scrisoare, pentru a intelege mai bine ce fel de character si logica aveti, doresc sa stiu daca dvs. condamnati holocastul rosu comis de judeo-comunisti impotriva Natiunii Romane, pacii si umanitatii, in aceiasi masura in care condamnati holocaustul nazist german contra jidanilor ? De asemenea, doresc sa stiu ale cui interese le serviti dvs., ale natiunii americane, ori ale organizatiilor suprematiei sioniste si Israelului ? Eu doresc sa stiu acest adevar, pentru ca numai adevarul conteaza ! A cere aducerea fostilor jidani comunisti in fata justitiei si pedepsirea lor pentru abuzurile, crimele, genocidul si holocaustul rosu, pe care le-au comis in timpul Imperiului Diabolic Comunist contra a zeci de milioane de europeni inocenti, nu inseamna nici pe departe o manifestare “Anti-Semita”,ori “ura si incitare la violenta impotriva jidanilor”. Din contra, acesta este un act de dreptate, care daca nu va fi pedepsit de catre lege, va fi pedepsit de catre Dumnezeu, asa cum s-a intamplat de nenumarate ori in istorie. Si nu este drept ca pentru ambitiile diabolice si anti-umane ale unor jidani sionisti sa indure jidanii ordinari care nu sunt implicati in aceasta conspiratie, ci muncesc din greu si cinstit pentru o viata decenta si fericita. Ori pentru jidanii sionisti si comunisti nu exista lege pentru ca ei sunt deasupra tuturor legilor ? Astept raspuns.

Va multumesc pentru timpul acordat si sper sa-mi raspundeti cat mai curand posibil.

Cu stima,

Constantin Burlacu, PhD

Presedinte al Ligii Apararii Nationale

P.O. Box 292

Brooklyn, NY 11237


MATERIALUL DE MAI SUS APARTINE IN EXCLUSIVITATE CAMARADULUI CONSTANTIN BURLACU, COMANDATNTUL GARZII DE FIER N.Y. SI PRESEDINTE A LIGII APARARII NATIONALE